Profilele

Unul dintre cele mai mare roluri în construcția tâmplăriei o joacă profilele. La Termoclass folosim profilele unor producători testați în timp, care s-au dovedit a face diferență la capitolul calitate și inovație. Astfel, la baza ferestrelor termoizolante Termoclass stau profilele unor lideri renumiți precum Rehau, Salamander și Aluplast.

Ne dorim să oferim clienților noștri soluții inteligente pentru securitate și confort, precum și o diversitate mare de designuri și configurații, și acest lucru este posibil grație unei colaborări cu liderii mondiali din domeniu.

Sticla

De alegerea corectă a sticlei  depinde temperatura, liniștea, siguranța și lumina din casă, deoarece suprafața ei ocupă în jur de 80% din totalul unei ferestre.

Pentru producerea pachetelor de geam termoizolant, folosim sticla celui mai mare și modern producător din domeniu, compania Saint-Gobain (Franța)

Sticla SuperLowE

Toate ferestrele din PVC TERMOCLASS  sunt echipate în standard cu geam termoizolant SuperLowE, cu distanţieri și cu două sau trei foi de sticlă, în dependență de cerințele individuale ale proiectului.

Grosimea uzuală

Grosimea uzuală a foilor de sticlă variază între 4 şi 8 mm, iar combinația de foi de sticlă de grosime diferite dintr-un pachet de geam, va asigura o izolare fonică mai bună.

Grosimea minimă

Grosimea minimă a distanțierului dintre 2 foi de geam trebuie să fie de 24mm, iar în cazul a 3 foi de geam, de la 40mm până la 54mm.

Gama variată

Gama variată de tipuri de sticlă ne permite să creăm ferestre termoizolante care corespund celor mai înalte cerințe ale oamenilor și sandarde de calitate europeană/

Feroneria

Durabilitatea tâmplăriei o definește feroneria de calitate. Toate pachetele de ferestre Termoclass sunt dotate cu feronerie de la liderii din domeniu, și anume Roto, Axor și Maco.

Feroneria se expune cel mai des manipulării, iar acest lucru duce și la o uzură mai rapidă, fapt pentru care operarea cu feronerie de calitate e esențială.

Oferim o importanță deosebită balamalelor, punctelor de închidere și mânerelor.

Punctele de inchidere sunt elemente deosebit de importante pentru durabilitatea și siguranța unei ferestre de calitate.

Acestea facilitează reglajul rapid al etanşeităţii ferestrei.

Reglajul se poate face foarte precis, gradual, pe fiecare punct de închidere în parte, garantând o etanşeitate optimă pe fiecare latură a ferestrei, pe toată durata de viaţă a acesteia.

Accesorii și personalizare

Detaliile

Pentru că știm cât de importante sunt detaliile, oferim o atenție deosebită accesoriilor și elementelor care pot personaliza orice proiect. Astfel, alegi din numeroase posibilități arhitectonice cu forme individuale, de exemplu, ferestre rotunde, oblice, triunghiulare sau ferestre cu șprosuri.

Culori

Iar dacă vorbim de culori, imaginația ta nu cunoaște limite. Alege culoarea preferată din peste 220 de decoruri disponibile. Paleta noastră de culori vă oferă libertate de configurare: fie că este vorba de nuanțe metalizate, aspect cald de lemn sau pastel modern.

Glafuri

Glafurile pentru interior sunt glafuri din PVC albe sau decor Renolit.

Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe, maro sau in orice culoare RAL.