Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
Uși culisante MDF
Dacă tot te mai gândești cum să-ți acoperi balconul sau terasa de afară, vrem să-ți propunem soluția care îți va asigura timp de caliatate, indiferent de plouă sau ninge afară.
Odoo • Image and Text

Se potrivesc interior

Dacă îți plac ușile din lemn dar vrei o abordare mai modernă, îți recomandăm ușile culisante MDF.

Perfecte pentru încăperi unde se dorește o economie a spațiului și o abordare individuală în materie de design.

Ușile glisante se remarca prin forme simple, dar  elegante. Vei aprecia confortul de manevrare oferit de acestia, dar și aspectul estetic care va oferi locuinței tale mai mult stil și rafinament.

Beneficiile usilor culisante

Odoo - Sample 1 for three columns

Mai multă lumină naturală

Grație unuor suprafețe mari de sticlă, locuința ta va avea mai multă lumină naturală, atât de necesară pentru buna dispoziție a fiecăruia dintre noi. Cadrul vizual îți va oferi momentele de relaxare și de inspirație după o zi lungă și plină de evenimente.

Odoo - Sample 1 for three columns

Izolare fonică și termică dusă la perfecțiune

Indiferent de timpul de afară, ai siguranța unei temperaturi constante și confortabile în interiorul locuinței tale. Orele de liniște și de relaxare nu-ți vor fi afectate chiar dacă locuiești în centrul unei zone mega aglomerate. Aceste beneficii se datorează unei proiectări tehnologice de înaltă calitate, asigurate de profilele, feroneria și sticla alese exact pentru aceste nevoi.

Odoo - Sample 3 for three columns

Economie de spațiu

Utilizarea optimală a spațiului de locuit e o provocare pentru majoritatea locuințelor. Ne dorim mai mult spațiu de manevrare și încăperi cât mai largi și aerisite. Sistemele culisante rezolvă această întrebare fiind perfecte pentru cei ce adoră sentimentul și starea de libertate.

Odoo - Sample 3 for three columns

Culori personalizate

Oferă frâu liber imaginației și personalizează-ți casa pe propriul plac. Grație tehnologiilor avansate acest lucru este posibil. Gama variată de culori și posibilitățile cromatice îți oferă posibilitatea să ai o casă exact așa cum ți-ai proiectat-o în minte.

🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.