Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca

Istoria companiei TERMOCLASS

Bazele companiei Termoclass au fost puse în anul 2004, în orasul Tecuci al județului Galați.

Din start, afacerea era axată pe oferirea serviciului de montaj, iar peste câțiva ani, grație responsabilității și dedicației cu care se făceau lucrurile, compania a obținut încrederea și popularitatea necesară pentru a face un pas înainte și a deschide propria hală de producție.

Lucrurile au fost într-o continuă evoluție. Astfel, începând cu anul 2009 a fost realizată o investiție într-o linie completă de utilaje moderne, o hală de producție la standarde europene, ceea ce a semnificat o capacitate mare de producție a ramelor, precizie computerizată în tăierea și prelucrarea lor pentru a realiza produse finite de calitate deosebită.

Această gamă de utilaje, dublată de alegerea celori mai importanti furnizori de materiale Rehau,Roto,Aluplast,Salamander, cu o jumătate de secol experiență de calitate germană, a feroneriei de proveniență austriacă și a multiplelor variante de sticlă, duc la realizarea unei lucrări de tâmplărie superioară din punct de vedere calitativ, fiind o investiție pe termen lung, susținută cu certificate de garanție și declarații de conformitate.

În cei 15 ani de activitate, ne-am consolidat poziția pe piața românească prin mii de proiecte onorate cu succes și oameni fericiți pe urma lucrărilor noastre. Am evoluat și am excelat, astfel încât să vă putem pune la dispoziție un produs performant, de înaltă calitate, în tandem cu o echipă de profesioniști, gata să vă ofere cele mai bune soluții la toate etapele colaborării.


Filozofia companiei Termoclass

Compania se dezvoltă exact atâta, cât poate controla și asigura un nivel înalt de calitate și o satisfacție maximă a clientului. Toate procesele de scalare a businessului merg în tandem cu un serviciu exclusivist, având un singur scop – respectarea angajamentelor față de consumator și depășirea așteptărilor acestuia.

1. În centrul activității stă clientul cu nevoile sale individuale

F iecare persoană cu care interacționăm este tratată cu respect maxim, iar nevoile sunt analizate individual. Ne dorim să fim utili, deaceea ne propunem ca prin serviciile și produsele noastre să îmbunătățim calitatea vieții a celor care ne-au încredințat locuința sa. Ne dorim să aveți cele mai bune și potrivite soluții de izolare a spațiilor de locuit, să vă bucurați de un cămin confortabil și liniștit.

2. Produs performant și calitativ

Suntem în pas cu noile tendințe din domeniul tâmplăriei PVC și a altor sisteme de izolare a spațiilor, cum sunt ușile și rulourile, pentru a crea și a oferi clienților cele mai inovative, sigure și performante soluții, care ar garanta durabilitate și utilitate în timp.

3. Onestitate și corectitudine

Mai presus de beneficiul companiei, stă beneficiul clientului nostru. Ne propunem să oferim cele mai potrivite soluții, și nu cele cu o valoare mai mare pentru companie. Suntem corecți și onești, și asta ne diferențiază de restul companiilor din domeniu.

🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.