Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
Uși culisante PVC/ALUMINIU
Dacă tot te mai gândești cum să-ți acoperi balconul sau terasa de afară, vrem să-ți propunem soluția care îți va asigura timp de caliatate, indiferent de plouă sau ninge afară.
Odoo • Image and Text

Se potrivesc pentru închideri terase, închideri balcoane, interior

Balcoanele și terasele sunt acele locuri unde ne place să petrecem timpul fie de unul singur, fie în compania celor apropiați. Iar cu ajutorul sistemelor culisante cu profil din PVC sau aluminiu, obținem izolarea termică și fonică necesară pentru o ambianță și atmosferă de relaxare atât de dorită și necesară. 

Mai mult de atât, culisantele din alumniu sunt soluții perfecte pentru secționarea și închiderea spațiilor de interior.

Alege acum varianta perfectă pentru tine!

Beneficiile usilor culisante

Odoo - Sample 1 for three columns

Mai multă lumină naturală

Grație unuor suprafețe mari de sticlă, locuința ta va avea mai multă lumină naturală, atât de necesară pentru buna dispoziție a fiecăruia dintre noi. Cadrul vizual îți va oferi momentele de relaxare și de inspirație după o zi lungă și plină de evenimente.

Odoo - Sample 1 for three columns

Izolare fonică și termică dusă la perfecțiune

Indiferent de timpul de afară, ai siguranța unei temperaturi constante și confortabile în interiorul locuinței tale. Orele de liniște și de relaxare nu-ți vor fi afectate chiar dacă locuiești în centrul unei zone mega aglomerate. Aceste beneficii se datorează unei proiectări tehnologice de înaltă calitate, asigurate de profilele, feroneria și sticla alese exact pentru aceste nevoi.

Odoo - Sample 3 for three columns

Economie de spațiu

Utilizarea optimală a spațiului de locuit e o provocare pentru majoritatea locuințelor. Ne dorim mai mult spațiu de manevrare și încăperi cât mai largi și aerisite. Sistemele culisante rezolvă această întrebare fiind perfecte pentru cei ce adoră sentimentul și starea de libertate.

Odoo - Sample 3 for three columns

Culori personalizate

Oferă frâu liber imaginației și personalizează-ți casa pe propriul plac. Grație tehnologiilor avansate acest lucru este posibil. Gama variată de culori și posibilitățile cromatice îți oferă posibilitatea să ai o casă exact așa cum ți-ai proiectat-o în minte.

🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.