Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
PARTEA 2 – Componentele și caracteristicile tehnice ale ferestrei obișnuite vs Fereastra Prestige 80
8 iulie, 2022 de
web

Rezistența și durabilitatea unei ferestre este direct influențată de elemente ca feroneria, balamalele și armătura. 

Feroneria  este supusă uzurii și șocurilor fizice, în proporții mult mai mari comparativ cu alte elemente, fapt ce duce la o degradare a lor mult mai rapidă.

În timp ce fereastra obișnuită este dotată cu balamale fixe, ce nu permit reglajul în nici o poziție, acest lucru duce la deteriorarea ferestrei în cazul unor reglaje ulterioare. Mai mult decât atât, folosirea unor componente de feronerie din plastic, duce la o dereglare rapidă a ferestrelor și ușilor.

Vorbind de armătură, în cazul ferestrei obișnuite se folosește o armătură foarte subțire, sau și mai rău, aceasta lipsește definitiv. În rezultat, apar deformări ale profilelor, fereastra își pierde din etanșeitate în doar 3-5 ani, ceea ce poate însemna necesitatea înlocuirii întregului ansamblu de tâmplărie.

Ce se întâmplă în cazul ferestrei Prestige 80?

Vorbind de fereastra Prestige 80, este esențial să enumerăm câteva caracteristici ale feroneriei ca 

  • Componentele balamalelor (lagăr, toc si balama inferioara toc) pentru greutăți ale cercevelei de 130 kg si 150 kg, pentru ferestre mari, moderne, cu greutate mare a sticle
  • Actionare intuitiva: in pozitia de 135° a manerului, cerceveaua trece automat in funcție de ventilatie de noapte

Armătura de o grosime de 2 mm dar și garnitură mediană, asigură întregului ansamblu de geam termoizolant o robustețe cu până de 10 ori mai mare decât în cazul unei ferestre obișnuite.

Cum se răsfrâng aceste caracteristici asupra bugetului tău?

Aceste diferențe, dintre fereastra obișnuită și Prestige 80, fac ca prima să necesite repararea și înlocuirea elementelor de feronerie cel puțin de 2 ori pe an, chiar în primii 5 ani de la instalare, pe când Prestige 80 are garanție la elementele de feronerie 7 ani, ceea ce înseamnă înlocuirea oricărei piese absolut gratuit.

Să facem un calcul simplu, un element de feronerie plus manopera specialistului costă în medie 200 lei 

(200 lei* 2 ori/an)*5 ani = 2000 lei timp de 5 ani, suplimentar la cheltuielile de energie termică, despre care am discutat ieri.

2000 de lei investiție suplimentară în fereastra obișnuită chiar în primii 5 ani, în timp ce fereastra Prestige 80 rămâne a fi o investiție care îți face economii de bani, timp și stres, de la an la an.

Caracteristicile tehnice ale ferestrelor, sunt o componentă largă, ceea ce am evidențiat în acest articol e doar o mică parte, dar, vă reamintim, că suntem deschiși să vă oferim orice detaliu care vă interesează despre ferestre sau proiectul Dvs în parte.

E nevoie doar să ne telefonati sau să ne scrieți un mesaj, și un consultant Termoclass o să vă ofere toată informația de care aveți nevoie.

WhatsAPP 0236810121

Rămâneți alături, mâine vom vorbi despre cum să vă transformați casa într-o oază de liniște, unde confortul e la ordinea zilei.

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.