Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
PARTEA 3 – Izolarea fonică!
8 iulie, 2022 de
web

Un aspect deloc de neglijat în cazul unui pachet de geam termoizolant, este izolarea fonică. 

Diversitatea surselor de gălăgie, de la zgomotul produs de mașinile care circulă pe stradă, până la vecinii gălăgioși de alături, ne depășesc din punct de vedere al măsurilor pe care le putem întreprinde în fiecare situație în parte. Iar pe termen lung, gălăgia și zgomotul se răsfrâng negativ asupra sănătății noastre.

Studiile dovedesc faptul că, expunerea regulată la zgomotul din trafic creşte semnificativ riscul unor boli cardiovasculare. 

Ferestrele Prestige 80 au un zgomot redus de până la 22 ori, ceea ce asigură un somn liniștit și timp de calitate petrecut acasă. Astfel căminul dvs devine o oază de liniște.

Chiar dacă nu putem face un calcul exact care ar demonstra cum izolarea fonică influențează o investiție nereușită în cazul unei ferestre obișnuite, este cert faptul că, stresul provocat de gălăgie și un somn de proastă calitate, se răsfrâng direct asupra buzunarului nostru, când vine momentul să facem o vizită la medic sau la farmacia de alături.

Astfel, pe lângă o investiție nereușită din punct de vedere financiar, fereastra obișnuită aduce și alte pierderi, cum sunt timpul și stresul.

Nu vă mulțumiți cu puținul, mai ales când în rol e sănătatea, confortul și starea de bine a întregii familii.

Vă reamintim că, dacă v-au rămas întrebări, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau WhatsAPP

TelefonWhatsAPP 0758 839 054

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.