Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
PARTEA 5 – Durabilitatea, sau câți ani rezistă fereastra Prestige 80 vs fereastra obișnuită
8 iulie, 2022 de
web

Orice gospodină știe că îngrijirea și curățarea ferestrelor e o activitate deloc ușoară, care necesită mult timp și efort.

Doar imaginați-vă, pentru a spăla o fereastră obișnuită, aveți nevoie de cel puțin 40 minute. În cazul unei locuințe cu 8 ferestre, asta înseamnă 5 ore 30 minute de muncă asiduă. Iar pentru a le menține mereu curate, va fi nevoie să le spălați de 2 ori pe lună! Deci, 11 ore de muncă neremunerată, grea și total neproductivă! 

Nu este și cazul ferestrelor Prestige 80. Cu o suprafață deosebită, obținută prin tehnologia HDF (finisaje HD) se obțin suprafețe semnificativ mai netede, pe care murdăria nu se depune ușor.

Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Și asta nu este tot, grație aceleași suprafețe netede, ferestrele Prestige 80 rămân a fi curate o perioadă mai lungă de timp, ceea ce înseamnă  că vă rămâne mai mult timp pentru alte activități, mai productive și mai interesante!

Nu trebuie să vă petreceți timpul nici vopsind sau cu lucrările de întreținere. Este suficient să puneți o picătură de ulei pe componentele mobile și să întrețineți garniturile de etanșare folosind silicon.

Deci, ce alegeți, să vă petreceți timpul ștergând ferestrele sau să stați alături de familie și să savurați fiecare moment liber pe care îl aveți?

Atât pentru ziua de astăzi, nu și pentru această serie de articole informative.

Mâine încheiem acest ciclu educativ, făcând totalurile, în rezultatul cărora veți avea o imagine de ansamblu cu privire la ce reprezintă investiția în fereastra obișnuită, comparativ cu investiția în fereastra Prestige 80.

Rămâneți alături!

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.