Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
Rulouri exterioare – 6 motive de ce și tu ai nevoie de rulouri
8 iulie, 2022 de
web

Încă te mai întrebi dacă ai sau nu nevoie de Rulouri Exterioare?

În acest articol vrem să-ți oferim argumentele necesare prin care să te asigurăm că decizia de a-ți dota ferestrele casei cu Rulouri Exterioare, e una pe cât se poate de bună, iar investiția își merită fiecare leu investit. 

Rulourile exterioare sunt direct responsabile pentru controlul temperaturii din încăpere, factor extrem de important atunci când ne dorim o casă confortabilă, în care să putem petrece timp de calitate.

Există studii care demonstrează că Rulourile Exterioare, pot reduce consumul de energie termică cu până la 10% pe timp de iarnă, iar vara – înlătură necesitatea folosirii unui sistem de aer condiționat, întrucât nu permit pătrunderea razelor solare în încăpere.

Dacă e să vorbim de tipologia rulourilor, trebuie să știi, că există 2 tipuri de Rulouri, Aplicate și Suprapuse.

Principala diferență între aceste două o reprezintă faptul că Rulourile suprapuse sunt gândite pentru a fi montate odată cu tâmplăria, și au caseta fixată deasupra tâmplăriei, de unde și vine denumirea de suprapus. 

Pe de altă parte, există Rulourile Aplicate, care pot fi montate oricând, atât pe tâmplărie nouă cât și pe cea veche.

Deci, dacă ești în construcții, ar fi bine să ei din timp o decizie cu privire la rulouri, astfel încât să poți să le alegi pe cele suprapuse, care se vor monta împreună cu tâmplăria casei – ca rezultat vei avea un mecanism ergonomic și practic încă de la construcție.

Și totuși, de ce ai nevoie de rulouri și ce necesități îți rezolvă acestia, urmează să descoperi abia în continuare. Printre cele mai importante beneficii se numeră

  1. Control total al luminozității

O încăpere unde e răcoare și umbră, indiferent de canicula de afară, e un vis mai mult decât real, e unul ușor realizabil. Cu ajutorul Rulourilor Exterioare poți controla cu ușurință temperatura și nivelul de lumină din încăpere, astfel încât să-ți creezi condițiile și atmosfera necesară pentru a te simți bine.

  1. Economie de energie

Pe timp de iarnă, facturile la energia electrică te vor bucura prin cheltuieli reduse. Astfel, investiția se va răscumpăra mai rapid decât te-ai fi așteptat. Mai mult decât atât, vei avea o temperatură constantă, iar acesta e factorul de bază pentru o viață sănătoasă.

  1. Izolare fonică desăvârșită

Cu toții avem nevoie de o locuință liniștită, indiferent de zgomotul de afară, mai ales dacă locuim în orașe aglomerate. Rulourile exterioare sunt soluția ideală în acest sens. Ești sigur ca casa ta, e locul unde te poți recrea și relaxa după o zi plină de evenimente.

  1. Siguranță și protecție

Rulourile pot fi încuiate din interior, iar acest lucru înseamnă că indiferent pe cât timp pleci de acasă, ai siguranța că locuința ta e protejată de efracție și de tot felul de oaspeți nepoftiți.

  1. Intimitate

Casa e locul unde ne dorim să fim departe de ochii lumii, iar ce e de făcut dacă trăiești la etajele inferioare și geamurile dau drept în curte? Soluția- rulourile exterioare. 

  1. Sistem electric de acționare

Comoditatea de utilizare a rulourilor, prin sistem electric de acționare, sunt gândite astfel încât să ofere o experiență plăcută de manevrare, scopul căreia e să ne ușureze viața de zi cu zi. 

Calitatea vieții depinde de confortul pe care ni-l creăm în casă, de un somn liniștit, de o temperatură constantă în încăpere, de intimitatea pe care o avem ori de câte ori simțim necesitatea și de lipsa grijilor inutile, cum e cea de pătrundere a hoților în casă. Ce-ai zice să le ai pe toate în schimbul unei singure decizii, de a-ți monta rulouri exterioare? 

Recomandăm tuturor clienților noștri să analizeze avantajele și beneficiile  rulourilor exterioare încă la etapa de construcție, astfel își reduc din cheltuielile inutile, dar și din efort în plus. 

Ca rezultat, avem multe familii fericite și recunoscătoare.

Deci, ce trebuie să faci acum?

Fie să completezi formularul de mai jos, iar un consultant Termoclass te va suna în cel mai scurt timp posibil, și-ți va oferi cu drag răspuns la toate întrebările.

Fie să ne faci o vizită, în unul din magazinele noastre din Tecuci si Barlad, iar în curând și în Focsani, unde cu mare drag o să-ți facem o prezentare de produs pentru rulourile exterioare de aluminiu.

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.